Peminat Setia

Saturday, February 20, 2010

winki.winki. +__________+

nah amek ko gmbar aku sebijik!


mulut itik!
[kuek.kuek]sila bunyi kan seperti nada itik mengeram!!haha ;D

nmpk x rantai di leher ku i2??[tujuan tok memPROMOTE]
mak bagi ooo..
smpena result SPM!wlpn result xkuar g.
okeyh ar 2..t result x okey ..hehehe.jgn amek blek nooo. ;p

skrg ni suma dak2 yg ngah tnggu result kuar SPM ngah demam mimpikan mala petaka SPm.
salah sorg 2 aku la..
hahaha.
gla tul..suma ni sbb mek NUR IYLIA MALEK yg bg virus mimpi SPM.
[virus baru yg trsebar di Malaysia,yah??]
adakah patut aku ley mimpi dpt result seperti berikut..

A+ =  6 subjects
A = 4 subjects
B = 3 subjects
C = 3 subjects

gla hebat bukan?tak da D or E pun.hahaha.
huh?bajet cekang ak??hahaha..
gla ar dusta mimpi 2..
amek 11 subjects..tp result kuar 16 subjects..
bodot tol..aku pon confius je tyme lam mimpi 2..
kerut2 dahi aku.dh mcm nenek dh..
lenguh tngn aku membilang2 byk kali..
smpai tercabut jari aku..[gila hyperbola]. ;p
tak taw la tyme aku tdo 2 aku mengigau ke tak.
bayangkan laa...aku ngigau.pe laa ek yg aku action???
hahaha..

yang penting aku dah tak mo dah mimpi sal SPM mlm ni..
huhu.sungguuh boring tahu?
aiyaahh!mimpi laen larh..
macam mimpikan *** ***** ;p
 lalalala.

soo besok dah nak balek g epoh dah.
huhu.going 2 continue my job as a nurse!
tgok! tak dapat result pon dah buley jadi nurse.haha.
gla mahsyukk jadi aku.
and i'm gonna mish my dearest blog!

hey you ma cik_peLangi ,

p/s  :
jgn tinggal solat ye nak..selalu lah ceria bersama cik pelangi wlpn hujan lebat turun membasahi blog ini..dan setelah hujan,sila lah lap balek blog supaya tak msok ke dalam laptop ni dan memyebabkan laptop ni rosak lingkup.sila ambil perhatian ye?




and i'm gonna mish ma frens tooo..
bahahahuhu.
 Qidz,Sally,Pak Aji Wolfek Tonggek,My nUriL..
p/s :
kawan2 yang di kasihi, jangan lupa aku taw!mesej2 la aku slaloo.haha.

SALLY : nanti aku topup aku call ang lagi..tak pueh nak kutuk2 org lagi.hahaha ;)

AQIDZ : aku tak de pa la ngn si TA tue.dun worry!be hepi ;D

WOLFEK : pak aji jgn lupa smyg noh!nanti bagi khutbah subuh kat aku lagik!

NURIL : jaga iman!penat aku jadi naqibah versi sendiri punya.haha ;p
last but not least,my bear2!

 
cik_strawberry ni si AqiDz bagi..haha

QID!!aku dh jahit dh kpala dya yg tercabut 2.ang rndu dya tak qid?tiap2 malam aku tido ngan dya.dan terubat rndu aku kat ang wlpn dah lama tak jumpa ang. ;s

and my miss_chiby
 
misS_chiby ni sally bagi tyme my burfday form 4.

Sally!! aku jga dya bek2.and aku slalu ingat kat ang!dun worry! ;)

dan lepas ni aku mayb tak de entry baru tok tatapan korang sume.
gonna mish u all guys!
OFF BLOGGING!

harap maklum!

6 suka suki:

luvly mya said...

haha..aku pown penin kepala kira2 result ang mimpi tue..awat ade 16..agaga..dusta gile mimpi..aku mimpi dapat melambak D..mimpi ngeri woo..haha

cik.azYma said...

haha..awat suma dok mimpi?gla kantoi xbsuh kaki tyme tdo!hahaha ;))

Aiman Rozali said...

mulut beruang boleh buat tak?

shamin asfar said...

haha..
nice mimpi :)

aNoZ said...

gmba comel lah.. haha... asal x de entry dah ye?

cik.azYma said...

Aiman :mulut bruang??keyh2 nnt sy wat.hee ;p

Shamin : thanxs.awk xnk mimpi mcm sy ke?haha

aNoz : trimas.awk sorg je yg puji sy cumel.hahaha.entry??keyh.nnt sy letak bwu..bz sket skrg.huhu