Peminat Setia

Sunday, March 21, 2010

siblings' nyte!



hey ^______^


tadi baru je balek dari g hangout ngan my siblings.
ingat nak g men bowling.along tepon tempat bowling tu,tapi tak de org jwab.
soo.,musykil gak nak pegi.tapi kitorg redah je.wat2 bajet bukak.
hahaha.


ni first tyme nak g men malam2 buta ni.haha.biasalah.kpala along!
kami protoje ,ikut je.. ;)
sampai kat tempat bowling tu,punya la ramai org....beratur!
bukan kat lane pun main,..
org baru beratur..
actly dya bru bukak tok public..
td de game hari polis pe ntah!
huhu..soo pnjg laa line nk bratur tu..tp bratur je la,..
dh sampai turn kami book.,abg counter tu ckp FULL.
adeh!dya ckp..plg awal 15 mnt..,plg lmbat sejam stgah.
huh?gila kaw nak tnggu..blah la..pe g..


ingat nk gmkn trus coz jam dh kul 9 lbey dh..
tp si toyol kecik[jieha] plak wat muka cebek,pulun nak nanges!heh,
soo,decide la nk pegi karaoke lak.
bukan pe,ari tu g sunway carnival xjadi karaoke coz mahal.
haha.gila sep duet kaw! ;)


nek ar g karaoke jamban kat atas tu..
pnya la ramai mamat2 kat citu..
ngan bau rokok nya.huhuhu..
tapi heran gak,xda sgt mamat melayu.
byk cina je.. =_________=''

karaoke 2-3-4-5-10 lagu..,then penat dh.
haha.aku larh.hehehe.pulun lbey je nk karaoke..
kat umah pn melalak 24-7 gak.tak penat2..hehe ;p
jam dh kul 10.20 lebey..
ttba along ajak turun g pacific..dya nk bli sluar lak..
tyme turun tu,juz aku ngn along je turun..
ila,adek ngn abg.cik still melalak xabeh g..
.......sume kdai dh tutup.
bjet pacific xtutup g ar coz pacific tutup kol10.30.
gila hampeh kot..,turun-turun dah tutup pn..
dah la keta kat ground floor..
kna lalu ikut pacific..
bahana tul!mati! nak balek nek pa?
tudia la..gatai sgt nak p melalak!
amek kaw!
pusing pnya pusing..nmpak pintu pacific satu g tak tutup lagi..
pa lagi...kejar yuk kejar..
pak guard tu pn heran dok tgok kami.
mst dlm hati dok terkehkehkehkeh..
tyme tu la gak tepon ila,swuh blah dr jamban berak tu..
pa lagi depa..ckp ja ''weyh,blah2! pacific dh tutup!pintu suma dh nk kunci"
mmg padan muka!

dah la plak..
tiket parking kat ila..
ingat aku ngn along nak blah kuarkn keta lu..,
then bwu amek depa kat luar..
hahahaha..mmg taik!
pape pn.,depa tu kna ar cari lubang cacing gak tuk kuar..
miahahaha .amek kaw!

naseb bek depa sempat kuar satu pintu g..
naseb kaw larh!
hahaha..

nota kaki 1 : kalo nak g hangout midnight,tgok wayang ke,sila lah parking kat atas..supaya buleh kuar!

nota kaki 2 : credit to aqidah ! thanxs ajar wat screen capture tu!muaxs ;-*














   



   

2 suka suki:

encik tikus said...

apesal dari mule sampai aher mcm bernaseb MALANG jer,KESIANN
having a bad day right?
hahak ;P

cik.azYma said...

haha. yeah2! my bad night!