Peminat Setia

Sunday, August 29, 2010

#Reunion bersama terchenta

Hello !

<3 <3.

Nuzul Quran : Reunion ZEALOUS versi UTARA.
Hehehe. Bajet ingat nak buat gathering baca Quran kan?heshh.terookk btoi ampa noh.heee :P
Disebabkan plan pada awalnya nak wat hari sabtu( hari selepas nuzul Quran) tapi Poje Micro selaku Pala(bukan pala HAZIM) yang mengetuai projek juga digelar 'Master Mind' telah menukar tarikh pada last2 minute atas memuaskan hati semua orang yang nak hadir. Pada mulanya tempat telah di setkan di Alor Setar .Tapi bagi budak2 area Perak adalah jauh untuk mereka. Kasihan mereka T______T
jadi setelah berbincang sinu dan sini,tempat telah di setkan di PENANG terchenta ;)


tengok! Pinggan licin,muka gembira ;)


Mereka sahabat saya! Muah muahh XD


Mirah, Ieda, Ana, Fena, Naddo, Nuril <3 <3


Mereka warga ZEALOUS boys yg datang. Thanxs ya! ;)



* Taknak tulis entry pnjang2,sebab THE BEST ;)

** Poje Micro selaku 'Master Mind' datang paling lambat iaitu selepas waktu berbuka T___T
*** Aizzat Inche Zakwan yg bajet adik aku suka kat ang,sila jangan bajet sangat. IKAN PARI lagi hensem dr kau :P

**** Aku jadi selaku ketua rombongan meminang yang mengetuai konvo kereta berderet-deret dibelakang. >,<

## Love u all ZEALOUS! tak kira dimana anda berada. <3 <3
Blogger Templates







2 suka suki:

luvly mya said...

luv u too.hik3
rindu zealous area utara laa ;(

suka statement ang pasal aizzat tu ;p

.Ajima-jimut. said...

HAHAHA! owh aizzat sangat perasan!benci aku.
rinduu suma ZEALOUS jugak ;(