Peminat Setia

Saturday, September 18, 2010

Stupid-miupid -__-

Apa kau rasa bila ada org ckp suka kau?

 Masa tu kau single-mingle baru lepas patah hati.

Then , kau konfius nak terima ke tak?Sebab kau maseh tak ley lupa toink-toink kau tu.

And then then, Kau terima je dya, and mintak dya faham keaadaan kau.

Dalam kau dah buley nak terima dya, Tiba-tiba dya dh hilang dari hidup kau!

Kau je yang terhegeh-hegeh macam nak kat dya,

Tapi actually dia yang suka kau macam hape lagi =.='




Sebab tu aku dah tak percaya kata-kata M.Daud Kilau :

'' Cintailah orang yang mencintai anda daripada anda mencintai seseorang!''

Totally insane! Heeerrghhh! 



*And from now on, I dah tak terima cinta sesiapa, dan dah taknak mencintai sesiapa! Full Stop(.)

Tunggulah tiba saat dan masa hati ini nak buka balek. Dan dan dan, memang lambat lagi -__-

SEKIAN ;)

Blogger Templates


5 suka suki:

aqmarsyazwan said...

apo susah, ko ckap je ah, ' eh kau, xnk la main sini, main jauh2 nuh, shuh shuh, ' lama2 die fhm lah. . . apa lah kau ada probs x nk bilang sama aku. . .

.Ajima-jimut. said...

Kau cakap senang la ,aku ni jenis yang tak sanggup nak kecikkan hati sapa2. Mai-mai aku yang dikecikkan hati. :(

Aku bilang sama kau pun,macam kau buley ubat hati aku ni! Huhu

ayun said...

sapa buat hang lagutu habaq mai. aku nak baling durian kat pala dia.

Encik Tikus said...

take ur time okey ;)

frahynx rose :) said...

aku tampo jugak budak mana tu ! Hare. Haha.