Peminat Setia

Friday, February 25, 2011

C h u r p - c h u r p i t u a p a ?


Comel kan icon dya? Hihi. Aku mula mula just tertarik kat icon dya je. Gilaa T.T
Haha. Ni la yang dinamakan tak de kerja. heh.

Kat mana aku jumpa benda alah ni?


haa. Kat Nuffnang ni haa. Actualy aku bru je letak balek nuffnang aku. Hihi. Sekarang tengah cari duet sikit utk pembelanjaan kawen. Gagaga. Gedik syial kau Azyma. Kecik2 tak nak mampos,besar2 gedik terlebey T.T

Benda ni salah satu jugak utk earning. Something like kita kena sebarkan advertisement or maybe events kot. Heh. aku pun tak taw laa. Baca pun paham sikit sikit jee sebab tuleh orang puteh kan? So paham paham je laa. Kena bukak kamus plak. Last last fedup. Well,biasa laa, aku ni bukan laa 'Orang Puteh' Sangat :P

Soo,konklusion nyaa, benda ni aku try la dulu. Nnt kalo aku dh majuu bab bab ni, aku explain dan siap promote lagii kat korang sume eh. Hihihi. 

Okey Bubye eveyone :)

P/s : Aku dh letak nuffnang kat sblah tu. Apa lagii,mari laa membantu aku cepat kawen :P Dan usah ditanya lagi earning aku sekarang bapa. Sebab memang sikit gilosss. Nak bayar masuk toilet pun belum tentu lepass T.T



0 suka suki: