Peminat Setia

Tuesday, June 15, 2010

again

oke,malas lagi nak update entry.gagagaga. oh well,sifat pemalas aku ni mmg payah nak buang T__T
plus plus plus,aku ngah ada krisis jiwa lara yang tak sudah-sudah. 
Hope cepat laa abeh krisis ni.huh.
slalu jek buka blog.tapi tenung kosong je.heshhh.nak blogwalking kat blog kawan-kawan pun macam takde mud. 
bila entry diorg happy,mula la aku pikir 'diorg hepi je kn,aku nak hepi jugakk.
bila entry sedey,aku pun nanges gak coz tringat krisis aku T____T
payah-payah.






Hope,everytin' will back to normal :]


5 suka suki:

Encik Tikus said...

eheii,si pemalas. ngeh3 :P

.Ajima-jimut. said...

ohh en.tikus.saya mmg gila-gila pemalas.uhukkss. t____t

mcm mn nak kawen mcm ni kalo asyik malas?huhu. *gila gedik kau jim! ;P

Cik Guli said...

ajimut jangan la berlara. mari kita main mall world. hilang lara. hehehehehe

.Ajima-jimut. said...

ahaks ayun,jom men Mall World.nnt buley buat tambang pi KL,jmupa qidah! lalala ;P

Geng Zealous said...

hehehe,sape sebot nme aku tuu?