Peminat Setia

Wednesday, June 16, 2010

bahasa menunjukkan bangsa t__t

oh ya ya. memang betul bahasa menunjukkan bangsa.
tapi jangan guna bahasa selain bahasa ibunda aku untuk nk takle aku yang bajet HOT and CUN melecun ni ye.-bajet saja,oke. BAJETTT ! hahaha XD

dua-tiga-empat hari ni ada la bau-bau busuk mulut yang nak berkenalan dok pulun dok anta message kat inbox fb aku .haishh.
kan aku dah cakap.
'Aku budak di bawah umur! '
sila paham ,oke.

# 1

ni ada dari negara mana ntah dok anta messange berbau lucah mungkin sbb aku tak paham bahasa dia T___T.

ada sapa-sapa boley translate? yang aku paham yang blakang tu je. 'if u dont mind'.

soo aku buat konklusi yang ditulih macam ni :

''Dah lama saya tengok dada awak,buley saya pegang.if u dont mind''

sebab ada perkataan DADA kat situkan,so aku hentam je la.aku ibaratkan dia LUCAH!


tapi dia hantar lagi  
T____T 
Ohh !! nampak sangat dia tak paham BAHASA MELAYU! 
sila berambuss.
aku nak kawen ngn anak melayu je.pewittt! 
anak melayu,sila beraturr ;P

# 2

ada lagi yee,yg interested ngn minah huduh ni ..


okey,kali ni mat kereta pulak.dok ber 'HAI-HAI' dengan aku.
ohh saya memang suka mat kereta .kureng layan mat rempit,tapi sorry la bro.
aku xberminat nak layan kau sebab nama kau hampir serupa dengan budak kedah!
Tolong jangan kembalikan nostalgia aku dengan budak kedah ! LALALA.
Maaf ye,sebab budak kedah, aku reject kau.
Plus ,kau tua banyak dari aku  T___T
mungkin kau sudah jadi bapak orang..


# 3


Oh ! ini lagi sorang xbuley belahh. ni bapak ROCKERZ tahu?haiyaaaa..
aku tak layan ROCK beb,layan JIWANG jee.gaagaga XD
dah la mamat ni asyik dok anta chat kat aku.
Huhhh T___T. sory,ye.REJECT !

Kau tunggu lah janda kau,ye !
gagagaga XD

# 4

lagi sorang ni tak de bukti.tapi aku still ingat yang dia dok pulun anta chat kat aku.

'hai,nape comel sangat?'

'ni dah berpunya belum?'

'nurul dah makan?'

haiyaaa.kau nak mampus hape kacau anak dara org.skali aku usha fb dia,dah kawen siap.tulis lagi kat citu 'married to'.ciap ada nama bini lagi kat citu.
perghh.kau memang tak makan saman la.hish3.

tapi aku saja je nk try gedik2 tanya,.

 jima :ni sapa?

tua galak : ni abg Mus.

(wekk,geli oke.terus aku muntah hijau!)

jima : erkk.tak kenal pun !

tua galak :ni nak kenal-kenal la ni.abang dari  'hape ntah nama persatuan tu;lupa'

jima : eeeerrrr.benda pe tu?

tua galak : ala,tempat orang nak berhenti isap dadah tu. Jamal pun dulu dok cini.

GGGGGRRRRRRR.terus aku offchat.
haiyooo.takut tul aku! ;X






Pesanan penaja :

 tak payah la nak ngorat-ngorat aku. aku tak interested.TAK INTERESTED okey? sebab aku setia pada yang satu.gagagaga XD *awww2,gedik betoll! ;P




10 suka suki:

NaF said...

hahaha. lawak la. tu lah. sape suh kiue sgt.hehe

macam2 kan?tkot betol. huhu.
btw, tke cre! :)

Encik Tikus said...

HAHAHA,MACAM-MACAM :p

Qid said...

jim,jgn salah sangke.
die memuji keindahan kau la.
niat die baek,die nak kawan dengan kau.
name die zanzibar,boleh tak kalau die nk jadi kawan kau.haha :D

first translated msg

my sister ,you sick
My name is Zanzibar lisanro,suza what if u dont mind around

second translated msg

I am glad that you are on Facebook, which parts of beautiful picture or book did you read


lebih kurg mcm tu la.ahaha.

.Ajima-jimut. said...

kak naf :

hohoho.gila takut ma.tak pasai2 nnt terjerebak masuk pusat serenti tuu T____T

.Ajima-jimut. said...

en tikus :

boley buat rancangan Macam-Macam Azima lepas ni! hahaha XD

.Ajima-jimut. said...

Qid :

errrkk.Ya ka nama dia Zanzibar?tak salah aku,bukan rasanya.hahaha.

btw,tolong ajar aku bhs dia kalo nk sruh aku kwn ngn dya.haha.tak sangka kau translater yang AMAT bagus! HAHAHA :p

firdaus khalid.com said...

aipp..aipp...

hak3..ko ni ajim,..a abis2 nk crik pasal..hak3

btw tengs komen bout skandal..yeah..susah skunk nk dpt yg setia..hak3..

.Ajima-jimut. said...

en. blog xkisah :

hahaha.ajim mmg suka cari pasal ngn org yg cari pasal ngn ajim.muahaha. XD

Ely Hasrul said...

hahaha lawak tul la.. berusaha sungguh2 mamat2 tuh.. hihihi

iyliabelagaksangat said...

ahha..yg dah kawen 2 nk buat ko jdi ank die la ouh!maybe bini die x mmpu nk bgi die ank..ahahaha