Peminat Setia

Sunday, June 06, 2010

i miss them ;(

tetiba tadi kat facebook aku facebook-walking jap kat page kawan-kawan aku,*ngah3 ada ka facebook-walking?
then aku bukak photo-photo diorg.
bukan nak layann stimm la bodoh!.heshhh.aku saja je membuang masa yang berharga kat sana.ngah ngah ngah.tengah gedik borink tahap cipan.soo saja-saja laa.
>.<

tiba-tiba nostalgia lama menghantui aku bila aku nmpak pic ni :


wif MADAM RABITAH!
wif SIR ANUAR !
oke,serius aku kangen bangat sama kamu suma.

MADAM RABITAH  dan CIKGU ANUAR jugaa.aritu pegi skul tak sempat nak jumpa madam and cikgu.huhuhu.
bukan tak sempat la oke,ni suma gara-gara kutukan cikgu tuttt terhadap cik limah dan joyah yang kononnya cikgu tuuttt cakap tidak bagos untuk ke sekolah berpakaian sedemikian T__T.soo kami malas nak dgar kutukan seterusnya jadi kami blahhhh!
hey! aku bukan pakai baju mencolok mata pun. aku pakai baju MUSLIMAH sejati ,oke?
bukan senang nk tgok aku pakai baju muslimah ye.kami juz pakai baju n jeans je.tutp aurat larh.gggrrr .oke,sekian untuk bebelan.lalalala~


sambung....

oke,serius rindu kat bebudak 5 Teknikal 1/2009.gila gila rindu macam nak balek pulak ke zaman lalu.wahahaha.bila ea boley buat reunion?gagagaga XD

woi woi,budak 5 Teknikal 1,
  • best of luck ya?
  • jangan lupa aku PKT korg yang banyak membebel ni taw!
  • aku sayang gila kat korggg.
  • xoxo larhh <3 







9 suka suki:

kuroneko0509 said...

weih azyma!!!! aku nk curi arr gmbr ko :):):):):)

Cik Guli said...

maaa, sapa cikgu tuuttt? kih3

Encik Tikus said...

tetiba rindu dekat sekolah T-T

.Ajima-jimut. said...

amri : amek laaa.sweetkan aku edit?ngah3 XD

.Ajima-jimut. said...

cik guli : cikgu tuttt adalah...hahaha,seyes malas nak cari pasal.lalalala :P

kuroneko0509 said...

mna ko tau aku ni aku????? XP

.Ajima-jimut. said...

hahaha.sapa la lg KURONEKO tuu??kau je kott.btw,xdak fb ka?haha.depa suma rindu ang!gaga XD

kuroneko0509 said...

hahahaha..... mls la nk buat acc fb. aku nyer ms pun lma x bkk. yer ke diorang rindu aku huhuhuhu. btw 22/6 nih aku msk kolej mara banting skali paan n nazrin

.Ajima-jimut. said...

ya ya ya.depa suma dok tnya ang mn.huhu.especially buhsan.gagaga XD

owhh,gud lark la noh.smoga ang success