Peminat Setia

Saturday, June 05, 2010

warkah dari kekasih '',


abang akem, i love you larhh.
sebab hanta warkah cinta kat aku. :)
aku memang suka bayar-bayar ni.

gggggrrrrrr +___+

cuba lihat total amount,ya?

aku rasa aku xpenah guna dh sim FREE kau tu after aku taw kau bohong aku yang sim ni guna LINE.
mesti kau terkekeh-kekeh kan lepas bagi kitorg kau punya FREE sim ni.
okey,skrg bg taw makcik limah,sapa yang nak bayar suma bill ni?
makcik limah sedang bankrup oke masa ni.
adehh! 
kalau aku jumpak kau lepas ni abang akem,aku sumbat sim FREE ni dalam mulut kau!
soo,kau mintak la doa banyak-banyak supaya kau tak terserempak ngn aku.




=.='

jangan cakap lepas ni kau hantar warkah 'CINTA' lain pulak sampai kita kena kawen kat mahkamah ,oke?


heshhhh,kena bodek pakcik Jasmin la jawabnya ! 
 +__+

5 suka suki:

Cik Guli said...

gilaaa. muahahaahahahahahaa. aku dah kata dah takmo aritu sebab aku dengaq macam ramai senior2 kita kena tipu cmna tah.
seb bek umoq aku x cukup lapanbelas aritu. miahahahahahahahahaahaha.

weh. cilakak gila kan??? ang guna cmna?

.Ajima-jimut. said...

seyes celaka gilaaaa..ggggrrrr ;Z

aku tak guna pun laa.aku xbukak dah pun.yg first2 ritu dya bg free tenet,so aku guna la.tp mmg dya xcharge pun.heshhh.aku kna bertindak p potong line ni.huhuhu.tp aku syg gila kot no maxis tu.buley dak tukaq pi maxis balek? T___T

Encik Tikus said...

123 ? yawwww, haha :)

Cik Guli said...

bulih kot. cmna bulih naik bil hah? gua pelik

.Ajima-jimut. said...

en tikus : boley tolong byrkan?gagagaga XD

ayun : dia mcm kita sewa line dya.kalo xguna pon dya charge gak.huhuhu.masalahnya.kalo aku gayut pun,nak gayut ngn sapa?monyet?kuang3 =.=