Peminat Setia

Friday, December 10, 2010

Contest Mimik Muka MENARIK!

Bebeh :)
Link sini untuk sertai jugak :) : SINI !
Tarikh Luput : 25 Disember 2010 (Christmas Eve :P )



Tiba tiba tertarik menarik de bomm rasa nak masuk contest ni. Hihihi. Actually gedik gedik je sebab boring tahap melampau cuti semester yang panjang ni T.T Tahniah kepada pemilik contest yang anjurkan contest ini. Saya terharu. Waahahaa :')

Dengan ini aku amek inisiatif untuk menunjukkan bakat aku buat muka cun yang takda la cun sangat. Miahahah :D

Tanntaraaaa..

 
Tak menarik pun kan.Miahaha :P

Gambar ni aku ambil masa baru balik bilik kat kolej. Roomates suma tak da ,soo apa lagii POSING la. Hihihi. Tengok! Baik tak pegi lacture pakai baju kurung? Hihi ,Kan aku dh cakap, aku Solehah! :P * Sebenarnya kat bawah tu tak pakai kain dah .Londess abesss .Sila jangan bayangkan T.T

Peraturan kena Tag orang,soo aku tag :

P/s : Akak Ashikin,saya dh follow akak :)
      : Rasa-rasa kalo aku tag Fatin Liyana , dia join tak? Heh,nnt dia menang.Dia dh la cunnn.Tak boley tak boleyy :P





Blogger Templates

2 suka suki:

Encik Tikus said...

comelnya laaa muncung tue.. keh keh

Nurul Azima binti Jasmin said...

@Encik Tikus

Haha.Ya ka En.Tikus? Bibir Lebar macam Ning Baizura ada la T.T