Peminat Setia

Sunday, December 12, 2010

Funky High Heels Sneakers.Perghh Nanak satu :P



Hello dear :)

Eh eh.Tadi kan aku pegi la jenjalan blog (blogwalking) kan, terjumpak satu blog ni pasai high heels sneakers. Pergh,cun kot! Dengan tiba-tiba aku teringin nak pakai. So,bila teringin nak pakai,mestila kena belikan? Hihihi. Hesh,tiba tiba nak tukar image Muslimah funky pulak. Haha.

Tengok ni. Tengok ni !


Aku nak beli sneakers Jeans tu. Funky :)
Yg merah tu HOT. Hihi

Yang ni pun cun. Girlish :)
Kalau pakai dengan skinny jeans mesti cun kan.Pakai shawl,jaket,skinny then high heels sneakers ni. Perghh,meletop! Ala ala Yuna kan?Hihihi. Bayangkan laaaahhh.

Cun kan aku? T.T Kenapa muka aku macam nak terkuncil?
Jangan tanya kenapa muka aku hitam, tangan ngan kaki aku puteh. Tolong! Haha. Kecikkan paha aku? T.T
Gila cacat :P

Heh,tiba tiba nampak gilooosss cun pakai macam ni. Sesuai ! Hihihi. Tak sabar nak Try :P Tu pun kalau JPA baik hati kasi duet masuk cepat. Nakk sangat beli. Tapi,duet memang ada. Terima Kasih. T.T Oh,JPA cepat la masuk duet. Aku nak Joli ni. Hahaha :D

P/s : Kalau aku beli,aku pakai sekali je pa? Haha. Suka hangat hangat tahi jee :P


Blogger Templates





2 suka suki: