Peminat Setia

Monday, April 18, 2011

Study week dah bermulaa. Hurmm -_-


Hai kawan kawan. Study week dah bermula taw. So, conclusionnya Final Examination for this semester is just around the corner larh -_- Woh okey, Good luck larh Azyma :)

Hari ni hari pertama Study di Library. Mulanya pegi Library sorang sorang mahu studi. Alasan ? Studi kat rumah for sure aku online, tidur, makan, uh uh, tengok tv,bla bla bla larhh. Jadi pegi library SORANG SORANG memang bajet studi habes. HAHA. Okey,aku ngaku memang aku studi woii. Sila percaya,ini hakikat yang sukar untuk diterima. 2 Chapters Microeconomics abes dibolos. Hihihi. :)
Tapi dipertengahan jalan studi jumpa plak si Iylia Malek. Datang lah studi sama sama. Kesian sebab xda tempat dh kat library tu nak trima dya. Sabar je laa, aku kena trima dya. Haha. Okey lepas tu apa? Haa, lepas tu ini lah terjadi. Sila refer ke bawah
 
 Iylia sudah tidor. Kahkahkah. Apa laa luu. Tiba tiba ada suara mamat hensem kedengaran,terus Iylia bangun cover cun dah pura pura studi balek. Cisss. Dan terus segar bugar. -_- Selepas itu mula lahh adegan mengisi masa lapang seperti ;



HAHA. Memang Iylia dan Azyma rinduu akan kawan kawan mereka. Hihi. :D Jadi selesailah sesi pembelajaran dengan pembacaan yang berfaedah. :) Lepas jugak rinduu diorang dekat kawan kawan diorang. HAHA. Jadi kat sini Azyma nak bagitau, Azyma akan stop sekejap berblogging sehingga Final Exam abes ; 30hb April 2011. Tolonglah tengok tengokkan belog ni, kalau ada masa sapu sawang, bersih la apa yang patut supaya belog ini bertambah comel. Hihi :) Kalo rajin pegi la tekan Nuffnang tu. Mana taw,lepas Final boley buat kenduri ke kan? HAHA. 


Jadi Azyma dan kawan kawan nak ucapkan kepada sesiapa sahaja yang bakal menghadapi Final dengan ucapan ;
Good Lark Kawan kawan. Do the best,beat the rest. :)

 See you soon after the Final. Bye bye :)

3 suka suki:

misz myza said...

Good luck for ur exam.. kite dah nak abis exm dah... ehhehehehe...

shafariza labai said...

G0od luck tuk korg =)

nurulnazihah said...

monyet tu comeeeeel. haha. goodluck!