Peminat Setia

Monday, May 02, 2011

Its over, its over hmphh ;'(


Yeahh, its over between us. Sanggup you curang ngan I kan sayangg. Sampai hati you memperduakan cinta you untuk I dan dia. Tak guna punya perempuan. Aku firee kau kangg! Huh. Okey lah, I surrender, I tau dya lagii 'cun,cantik,lawa,tinggi model' daripada I. I tak sanggup nak bermaduu dengan dia ni. I mintak maaf. Pegi mamposs la NADIA. Hahaha. 

Okey, ini adalah lakonan semata mata yeah? HAHA. Nadia ni teringin sangat nk jadi madu aku. Sorry la ea. Madu lebah boley la. HAHA. 

Sebenarnya nak cer pasal 'its over for second semester larhh' Hehehe. Yeah, saya dah abes FINAL EXAM. Boley buat? Err, jangan tanya lahh sebab saya dah cuba yang TERBAIK. Tak tahu laa betul ke tak tu. Tunggu je la result nanti ea. Sebulan kot cuti nanti. Heh, jangan cakap aku nak menternak lemak dah masa duk rumah ni sebab tak da apa apa plan lagii. Rancang nak pegi Ipoh jaga tok kat rumah makcik sebab makcik nak pegi Australia lawat anak dya. Btw, aku akan merindui saat di sem 2 ini. 







Bubyee Sem dua. Kita jumpa Sem tiga plak ea? :) I miss you 

6 suka suki:

Far8 budak baik said...

hahaha kecoh je..
tapi name blog kita lebih kurang..
sep sikit..hahaha =)

Nurul Azima binti Jasmin said...

@Far8 budak baik

HAHA. Saja buat kecoh. :P
Ye laah lbey kurang. Jom lah sepp! :))

aleen aiden said...

seriyes da abes sem da bley start cuti?gile jeles...alin silibus pon xabes lg ni hah.hu3

Nurul Azima binti Jasmin said...

@aleen aiden

Seriuss laaa Alin. Cepat suruh lecturer abeskan silibuss. Boley cutii. Hihihi

^^nu[dd]yra^^ said...

jalan2 sini n follow...

btw, selamat bercuti =)

Nurul Azima binti Jasmin said...

@^^nu[dd]yra^^

Thanxs follow blog xseberapa ni. :)