Peminat Setia

Tuesday, May 24, 2011

Toyol dan Exam best friend?


Besok result untuk Semester 2 dah nak keluar. Aku heran nape lacturers semua semangat habes nak tanda paper giloss cepat ni. Aku tak habes lagi cuti sebulan beb. Huhu. Aneh kan? Upah robot ke apa? ke guna toyol? Ish,takkan lecturer pun guna toyol check paper? Mustahil la kan. HAHA. Sebab dekat answer paper tu kan ada kena tandatangan examiners. Takkan la toyol plak kena sign nanti . Hihihi :P

Haa, cakap pasal toyol ni, ritu aku ada la sembang sembang dengan sorang mamat ni. Tak boley kasi taw siapa,nanti kantoii dya mampos aku kena luku! Huhu. Haa, dya ada tanya aku masa aku exam ritu aku ada bawak masuk toyol tak? TOYOLL?? Terkejut beruk la aku masa tu. Muka gilaa innocent sucii abes la kan. Memang tak penah bawak toyol la cek oii dalam EXAM. Dalam quiz ke penah la. Hihi. 

Dya cerita kat aku cakap ritu dya exam dya bawak toyol. Aku ingat toyol kertas ke, toyol buku ke apa kan. Tapi dya cakp,tak! Ni toyol betul. Heh. Terkejut gak aku. Dya bagitau la kat aku cara cara macam mana nak latih toyol tu nak jawab exam. Seram sejuk aku dengar. Huhu. Aku taknak la kongsi cerita tu dekat sini. Sebab nanti banyak pulak yang ikut. Huhu. Nescaya abes la aku kena hentam! HAHAHA. Lariiii....

Actually ada banyak jenis toyol ni. Toyol ni selalu la tolong budak budak nakal ni jawab exam. Hish3. Kebanyakkan yang suka buat toyol ni geng geng pelajar lelaki la. Sekolah rendah aku rasa takda kot,tapi start sekolah menengah memang banyak la toyol ada. Paling teruk tyme kat universiti ni. Heh. Apa nak jadi budak budak zaman sekarang ni. Bawak bawak la insaf ye adek adek. Toyol tak dapat nak tolong korang pun, Allah tu yang bagi semua rezeki dan kejayaan. Mintak kat DIA :)

Wish me GOOD LUCK besok ye. Fuhhhh! Nervous =.='




2 suka suki:

zizie said...

aikk??? toyol bukan untuk curi duit ke?? dh upgrade ek toyol zmn skang.. hahaha..

kocix! said...

haha toyol cari dwet lbih la tu~
keje part taim..