Peminat Setia

Sunday, October 02, 2011

New look blog :Thanks Cik Kemetot Comel :)

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Color Splash Pictures, Images and Photos


Haii ampa semua. Hihi. Harini guna bahasa utara pulak :P
Ampa perasaan dak something fishy kat sini. HAHA.
Fishy la sangat kan. Aku baru tukaq looks blog aku ni haa.
Comey dak? Besa la lama dah dok buh layout lama tu kan. Dah nek boring dahh. Lagipun aku baru bukak balek blog aku ni ha. Tak taw la pasai pa yg dok gatai tgn bukak, 
padahal Final Exam aku tak abeh lagi woii -_-

Well, dah alang alang bukak kan, nak wat macam na, redahh je la. kihkihkih :P
Aku boring nak baca buku Law tu, so aku edit edit la apa yang patut kat blog ni. Jalan jalan blogwalking jumpa pulak satu blog cute ni. Banyak info dan tunjuk ajar ku sifu yang dya bagi. Thanxs a lots haa.

Sapa sapa yang nak edit blog ka baru nak buat blog ka, nak blajaq tutorials blog ka, 
sila lah ke blog cik kemetot comel ni :)


Photobucket

Credit to her for Header, status update, layouts dan shoutbox. :D


1 suka suki:

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

heee :D biruu jerr ^^
sedap mata memandang :))
btw , thanks akak ^^
hope you happy in blog-img worlds :)