Peminat Setia

Wednesday, June 02, 2010

ayah,selamat hari lahir :)

today is my father's burfday. 2nd June adalah saksi buat yang bernama Jasmin bin Mohamed.dya adalah ayah yang sangat bangat baek dan penyanyang,tahu?kamu ada?mesti tak punyaaa.hahahaha XD

hari ni hari yang bahagia buat ayah.


tengokk!makcik jual chili pun ada juga komengg di wallpost daddy kuu ;)



masa-kan makcik jual chili pun komengg,takkan anak ayah yang kiut-miut ni tak wishh kan?lalala XD
namun parasit busuk menyinggah tanpa ada pass masuk !gggrrr.hahaha T__T



hahaha. Fatimah Juling datang wishh lambat .tapii takpee.aku masukkan gak.appriciate sgt.acehh!mcm la burfday aku.tp Fatimah,jgn pnggill Dato,oke.kelakar laaa.haha.Uncle oke? XD


lihat!! kami ada bg tie n baju.gagagaga.taw tak kami bg hadiah tu dengan ikhlas,wlpn guna duet ayah.gagaga XD jangan bg taw ea!hehehehe +__+




cun takk?hehehe.

anyway,thanxs daddy jadi ayah yang baek pada anak2mu ini yang juga baekk +__+




HAPPY BIRTHDAY,AYAH!

7 suka suki:

iyliabelagaksangat said...

ima,agak2..klo aku add ayh ang pnya fb..dia approve dak?ahaha..

.Ajima-jimut. said...

mestilah approve.kau kwn aku.acece.lagipun ayah aku berjiwa rakyat :)

iyliabelagaksangat said...

cecee..aku mahu memangil dato' jgak=)
skema cm farah
ahahah

.Ajima-jimut. said...

gagagaga.weird people.ayoyoyo! jgn pnggil dato' oke.seyes pelik T__T hahaha

iyliabelagaksangat said...

ahaha..oke..uncle!weyh,suh ayh ko add aku...hehehe...mlu nk add die la

.Ajima-jimut. said...

hotak kau.bajet beyounce kot pak aku yg nk kena add ang.hahahaha.p ja add.wat malu-malu tahi kucing pulekk +__+

iyliabelagaksangat said...

aku wish gak weyh...alalala..tulis post bru ckp aku wish besday kat ayh ko:)