Peminat Setia

Wednesday, June 02, 2010

kemana hendak dituju?



oke,tolong jangan tuju aku dengan batu atau kayu,ye..bukan tuju tuu yang aku mahu.gagaga XD
sekarang aku nak menuju ke destinasi yeah! yeah! hahahaha. Oke,tak paham T__T

haishh,aku skrg ngah ckp pasai nak msuk U la,,yoo.entah kenapa aku dan mereka mmg di jodohkan untuk bersama.
MEREKA? siapakah? ayoo,ramai larhh.Makcik Lipah ,Fatimah Juling jugaa, haishhToknek Lonjong pun ada jugakk.gggrrr.sorang lagii Makcik Comot Ieyla pun ikut serta! Oh! tidak dilupa Wan Shuheran juga join da group!Ya, Meeyah Surirumah pun adaa.hahaha. XD sangat seronok tahu?kami sekepala lalalala :P

sungguh teruja mahu masuk U ,wlpn dugaan menunggu nak msuknya,perghhh,gila lama kott! Org len suma dh masuk blaja,kami maseh terhegeh-hegeh buat tahi lalat gigi lagi.adoyaii.punggung besar aku sudah lenguh,tahu?

pegi buat medical check-up sudeii. check sana,check sini,check sinuu..terkejut beruk bila nurse tu gtaw berat aku 52kg.WTH,gilaa kauu.sungguh ku tak sangka,dok pulun sumbat makanan sampai berat aku naik smpai 6kg.wahahaha.ini pencapaian yang amat bagoss.Thumbs up lar. >>.<< ada aku kesah,aku gemuk?hahaha XD

maseh banyak lagi preparation yang harus dibuat. kelmarin baru pegi tangkap gambar passport bukan untuk dibuat passport,oke. ayoyoyo! sungguh huduhh tahu.macam ngapa lagiiieee.ggggrrr.tak percaya?yelakan,aku taw aku mmg comel,tp kalo strangers yg nk tngkap gmbar aku,mmg aku suka buat muka huduhh!hahahah T__T


sorry la ye.gmbar terpaksa di 'wanted' kan sbb terlalu 'comel'plus nmpak 'kurusss'..ggrrrr +__+
yang kt sblh tu dya ckp gmbr dya xbrapa 'cun' soo dya nk tumpang publisiti i jee.gagagagaga :)

disebabkan gamba aku yang mcm hampehh tu,aku nak gak la survey kan gamba mn pling hot nk letak kat kad plajar nnt?

jangan cakap dua-dua tak hot okey?haddehh @__@

ye la kan,kna la letak pic yg cun2 saja kat kad plajar.nnt mana taw ada yg dok intai2 dalam diam ka?mana taw abg guard tuu berkenan ka kan?haha.boley paw blnja the store *sbb kat arau juz ada the store jaa T_T
gagagaga XD

apa-apa pun,sungguh excited mahu blaja balek.otak pun dah maken tepuu ni gara-gara dok jadi bibik kat rumah.heshhh.tambahan mahu jumpa kawan-kawan baru di U nnt.tapi jangan risau la kawan-kawan lama,korang tetap no.1 dihati ajim,okey dan tak penah lama ;)
*acecece,malu la tuuu *_*



ya! maseh jauh lagi perjalanan budak account ini.

Uitm Arau, here we come !!! :)

10 suka suki:

Cik Guli said...

gamba a. sekian tima kasih. muahaha

.Ajima-jimut. said...

tochee guli .mmg gmba a menjadi idaman.kehkehkeh :)

Qid said...

dua2 terok.

.Ajima-jimut. said...

erkkk.T__T mmg punn .

frahynx rose :) said...

fatimah juling pilih gambar b. teett! muktamad. ;PP

semangattttttt!! nak pi the store arau. HAHAHAHAHAHAHAH

.Ajima-jimut. said...

pic b nmpk girang kan?hahaha XD

nnt tu ja tmpat lepak kitaa ;) plus c-mart bru bukak.hahaha T_T
jimat la duet nak shopping.boley taruh nk kawen ;P

Qid said...

ahah.
due2 oke je.
sempurne kot ciptaan allah.
ngah3

.Ajima-jimut. said...

hahahaha.baeklah.aku pilih dua2.T_T

Roronoa Zoro said...

pilih A..
thumbs up !

.Ajima-jimut. said...

zoro : okeyy! :D