Peminat Setia

Monday, December 06, 2010

Budak WANTED! Mai kita boh dia ramai-ramai.HAHA :D

Tadaaaaa

Mempersembahkann Nur Iylia Malek

Wey,gemuk weyy.HAHA :D


Haa.Budak ni ada comment kat Entry Orang pakai shawl, orang yang complicated ke?  Haa. Dia bajet suruh amek dia jadi model konon.HAHA. Wey, pendek tak cukup inci mana buley jadi model la. Hihihi :P Dan aku pun dengan rasa kesiannya ,Offer la diri nak buat Post Entry pasai minah sorang ni kan. Haha. Kesian kesiann. Wey nuril, aku kesian kat ang. HAHA. 

Dia ni dulu kawan sekolah menengah aku. Ehem! Walaupun standard ketinggian dia ni tak layak masuk sekolah menengah pun kan. Uhukks. :) Tapi apa-apa pun,dia dah pun jadi kawan aku. -.- Walaupun begitu,*acehh skema, dia hanya jadi kawan terbaek aku masa Form 3 sahaja di sekolah menengah. Ye la. Sebab Form 1 and 2, dia class len dan kitorang saling jeling-menjeling tajam macam singa nak makan harimau. Heh,cam gitu lar. Tak ngam,pendek kata la senang. Sapa nak jadi Singa ni? Haaa,aku coopp dulu haaa. Hehe. Auuummm.

Masa Form 3. Kitorang duduk satu group. Macam budak budak tadika tu. Al-maklumlaa,memang duduk dengan budak tadika pun -.-' HAHA. Masa tu kan nak PMR. So,macam buat study group la kan. Tapi hampeh,harem tak buat study group pun. Stadoq group ya laaa. Hehe. Tapi aku ja yang jadi tukang kejut depa group aku ni. Hish3, termasuk la cik Iylia ni ha. Bak mai yuran kejut kat aku. Lamaa dah hutang,tak bayaq gi noh. Hampeh. Masuk buku 5-5 laaa. Haha. Okey,aku dah masuk dah. Weekk ,Sila bayaq noh :P

Tapi apakan daya, Pengetua Mad Din tak berpuas hati dengan result PMR cik Iylia. Heh. Naseb bek Pengetua Mad Din selalu usung rotan,kalau tak dah lama aku pi jumpak dia,torche torche Mad Din tu.Heh. *buat berani buleyy la Azyma Oiih. Hihihi :/  So, cik Iylia terpaksa meninggalkan Jenan Terchenta. Sekali jugak tinggal aku. Ohh. ni part sadiss.Uhukks :'( Tapi talipon bimbit sering mengutuskan salam rindu. Acehh.Poyo. Hihihi. Kami tak pernah berjauhan. Ya,hati kami tak pernah berjauhan.Terima kasih HATI :)

Sampai la abeh Form 5. Aku ditemukan kembali dengan cik Nuril .Face to Face in the Facebook. Haha. Thanxs Facebook. Aku jumpak la balik minah ni. Tengok,dah comeyy lotee dah dia. Haha. Wekk,nak muntah pulop tiba tiba. Erkk. Cot cet sana sini. Taw la perkembangan serta pengecutan yang terjadi kat Nurilyia ni semasa kami tak mengontek-ngontek tu.*haish,awat mengontek-ngomtek tu dengaq macam semacam jaaa. Haishh.  Sampai la sekarang. Dan tiba-tiba pulak taw dia dapat UiTM sama dengan aku. Haish,apa la. Melompat sakan semua. Buley la buat team marhaban lepas ni. Apa tak nya. Ramai gak budak Jenan dapat sana. Meeyah,Shue,Nadia,Adee, ngan Nuril ni ha. Boleyy sangat laa. Haha. :D

Apasal kau meninggikan diri,Nuril? Tak payah.

Mai kita crita pasai diri dia ni pulak.Nama penuh dia Nur Iylia binti Malek. En.Malek keja sebagai PK Koko kat Integrasi Kubang Pasu. Ayah dia ada misai. Hihi :) Dia tinggal kat Jitra. Tak tau taman apa. Sebab dia tak penah jemput lagi pi rumah dia makan kenduri kawen -.-. Depa sefamily ni ada kacukan. Kacukan Pakistan ngan Melayu. Sebab tu kalau nampak muka Nuril ni macam pakistan-pakistan sikit. Tang muka ja la. Hat tinggi tu hilang lesap ditelan zaman rasanya. Musykil aku T.T Birthday dia 2 Oktober 1992.Tapi dia tak belanja lagi kek birthday dia kat aku.Hampeh. Lepas sekolah Jenan,dia pindah pegi SM Jitra. Dekat je ngn Jenan. Tapi kalau keluar outing nak jumpa,mesti tak terjumpak.Haish. Lepas tu masuk UiTM Arau sama-sama. Tapi kos lain. Dia ambek Quantitative Science. Aku rasa kos dia best sebab all about numbers. Heh,menyesal aku tak amek kos ni. Waaaa :/ Dia ni budak rumah Juara kat Jenan dulu. Ermm,aku tak rapat sangat ngan budak rumah Juara. Maybe sebab budak rumah juara tak selalu kelas sama kot.Dia ni mereng orangnya. Seyes. Kepala dia teleng. Tengok ni.Hihihi.

Hilang,belum ditemui :'(
Kan aku dah cakap! Dia ni men bola jaring dulu kat sekolah. Dia simpanan je kot.Uhuks. Hihi. Ntah la cikgu Che Ros tengok dia tinggi agak nya. Haha. Tambahan,dia ni cacat budak nya. Kesian. Heh. Aku cakap betoi waa cakap luuu. Nampak je normal kan, actualy dia ni...

See,dia juling : bukan Fatimah Juling, Nurilylia Juling.

Hahaha. Tapi apa-apa pun,di tetap dalam hati aku. Heh,ye la. Dia kan kawan aku :) Penties Bestiest for eva. Banyak rahsia aku kongsi ngan dia. Aku harap dia buley simpan rahsia aku tu sampai bila-bila. Walaupun rahsia tu satu hari nanti akan juga terbongkar,tapi aku nak pastikan bukan terbongkar dari mulut dia.Okey sayanggss ? :)

I Love You, Nur Iylia Malek!

Tapi dia lebey cintakan Ahmad Kamil <3

P/s : Cik Iylia pun dah janji akan tulih pasai I.Hihihi. 
       Nnt pegi baca kat blog ciciluludodo Cik Iylia ea? Jadi la follower dia skali. Aceh,promote.

Blogger Templates






3 suka suki:

SangKenit said...

fuhh.byk btol puji cik nuril tuh.nt dy kembang xkempis2 dh la.haha. :)

Nurul Azima binti Jasmin said...

@SangKenit

Khal,banyak ke aku puji? Banyak kutuk ada la. Buang tebiat kalau aku puji Nuril.HAHAHA :D

SangKenit said...

haha.lbh byk ktukn spttnya.haha :)